INFO

Alles over KSA Basiliek

 

LIDGELD EN VERZEKERING

Het lidgeld voor een heel jaar bedraagt 40 euro. Hierin zijn de verzekering, knutselmateriaal en het vieruurtje inbegrepen.

Het hele jaar door krijgen de leden tijdens elke activiteit een koekje en een drankje als vieruurtje.

Van het lidgeld gaat er €19,90 naar de verzekering van KSA Nationaal. Hiermee is uw dochter verzekerd voor een heel werkjaar en het kamp.

Indien u beroep zou moeten doen op de verzekering, geeft de hoofdleidster u een formulier dat u terug moet sturen naar onze koepel. Vragen over verzekering kan u altijd stellen aan de groeps- of hoofdleidster.

TERUGBETALING LIDGELD/KAMPGELD

Verschillende mutualiteiten bieden de mogelijkheid om een deel van het lidgeld/kampgeld terug te betalen. U kan per werkjaar een attest indienen en een stukje van het inschrijvingsgeld terugkrijgen. Om het papierenwerk tot het minimum te beperken, hebben wij een deel van het formulier al ingevuld. Het enige dat u nog moet doen is de gegevens van uw kind invullen.


Gezinnen die met financiële problemen kampen en aangesloten zijn bij het OCMW, kunnen via het OCMW het lidgeld (bijna) volledig terugkrijgen.

ZOMERKAMP 7 DAGEN (1&2)

ZOMERKAMP 10 DAGEN (REST)

TERUGBETALING LIDGELD

KAMP

Paaskamp

Elk jaar gaat KSA Basiliek tijdens de tweede week van de paasvakantie op paaskamp! Het kamp gaat zoals gewoonlijk door van woensdag t.e.m. vrijdag (15 t.e.m. 17 april 2020). Deze driedaagse uitstap vol plezier en leuke activiteiten is voorbehouden voor kinderen van de lagere school.

Zomerkamp

Noteer de periode van 22 tot 31 juli alvast in je agenda. Dan trekken we er samen 10 dagen op uit naar Lommel. Gedurende die tien dagen, doen we de dingen die we tijdens het jaar niet gedaan hebben! De spannendste stadsspelen, zwemmen in tropische oorden, dagtochten…
Tijdens het kamp kan je je echt aan alles verwachten!

Indien je al zeker bent dat je meewilt op kamp, kan je altijd onze inschrijvingsformulieren invullen en opsturen naar ksabasiliek@gmail.com.

LOKALEN

De lokalen van KSA Basiliek zijn gelegen op de Hasseltsesteenweg 24 in Tongeren, bovenaan aan de Mereltjes.

Kinderen tussen 5 en 12 jaar kunnen voor de namiddagactiviteit tussen 13u00 en 13u30 gebracht worden aan de lokalen. Tussen 16u30 en 17u00 kunnen ze weer opgehaald worden aan de Kiss&Ride zone van de basisschool Picpussen. 

Kinderen vanaf 12 jaar zullen activiteit hebben van 19:00 tot 21:30. Zij zullen voornamelijk afgezet en opgehaald kunnen worden aan de ingang van de lokalen, vanvoor aan de straat. Moest de locatie van de activiteit veranderen, laat de leiding het weten!

INSCHRIJVEN

Nog geen lid bij KSA Basiliek? Geen probleem! Door het invullen van het onderstaande inschrijvingsformulier kan u uw dochter probleemloos inschrijven bij ons. Stuur het ingevulde formulier door naar ksabasiliek@gmail.com of geef het aan een van onze leidsters na de activiteit.

U kan zich ook via het online formulier inschrijven!

HUISREGELS

Naarmate wij vorderen in het leiden van jonge kinderen merken wij dat een duidelijke communicatie van groot belang is zowel naar de kinderen als naar de ouders toe. Daarom vragen wij u vriendelijk om onze nieuwe huisregels te respecteren. Daar wij allen ons uiterste best doen om de kinderen een leuke tijd te bieden. 

PRIVACY

KSA Basiliek hecht belang aan de bescherming van uw persoonsgegevens en respecteert uw privacy. Daarom heeft KSA Basiliek een privacyverklaring opgesteld waarin u heldere en transparante informatie krijgt over welke persoonsgegevens wij verzamelen en hoe wij daarmee omgaan. Wij doen er alles aan om uw privacy te waarborgen en gaan daarom zorgvuldig om met uw persoonsgegevens. Indien u hierover meer wilt weten kan u zowel onze privacyverklaring als die van KSA Nationaal hieronder bekijken.

Trimesterboekje

Vanaf dit jaar zal het trimesterboekje online staan! Druk op de knop om het te openen.