PROGRAMMA 1&2


Hallo liefste 1&2’tjes,
Wij hebben gehoord dat samson & gert er binnenkort mee gaan stoppen. Daarom gaan wij dit trimester een laatste keer winterpret beleven met hun. Samson en Gert hebben namelijk een probleempje, iemand heeft al hun eten opgegeten... wie o wie zou dit toch gedaan hebben? Helpen jullie ons zoeken?
Groetjes leiding 1&2
xxx

11/01: Vandaag gaan we jullie speurskills testen. Met een QUIZ kunnen we al enkele gokjes wagen naar de naam van de dader.


18/01: Het is tijd om jullie snelheid te testen, want we moeten de dief wel te pakken krijgen. We doen dit met SPORT EN SPEL.


25/01: Deze week gaan we al onze krachten samenbundelen en samen zoeken naar enkele aanwijzingen op de lokalen. Het is LOKALENSPEL.


01/02: Jammergenoeg hebben we vorige week niks gevonden. We kunnen misschien beter in de stad een kijkje gaan nemen. Dit weekend is het tijd voor een reuze leuk STADSSPEL. Vergeet niet je uniform aan te doen!


08/02: Het onderzoek verloopt toch niet zo makkelijk als verwacht. We hebben misschien beter speurmateriaal nodig om Samson en Gert te kunnen helpen. Vandaag zullen we dat eens ineen KNUTSELEN.


15/02: We gaan vandaag nog even onze onderzoekstechnieken bespreken. We gaan dit doen met een LOKALENSPEL


22/02: Na al dat speurwerk is het tijd voor ontspanning. Deze week gaan we kijken naar de CARNAVALSSTOET. We combineren dit met een leuk feestje, doe zeker jullie verkleedkleren aan!


29/03: Deze week is het jammer genoeg geen activiteit! 

07/03: Op de lokalen hebben we toch al wat verdachte aanwijzingen gevonden. We zullen hier nog even blijven voot nog een reuze leuk LOKALENSPEL.


14/03: De afgelopen weken hebben we genoeg kunnen uitrusten. Het is dringend tijd om de dief te vinden. In het bos zullen we wel wat meer te weten komen. Het is tijd voor een BOSSPEL.


21/03: Deze week gaan we naar BOKRIJK. Verdere info volgt nog.


28/03: Vandaag is het SPAGHETTIDAG. Jullie zijn allemaal uitgenodigd om een lekkere spaghetti te komen eten. Verdere info volgt nog.


04/04: Nu we eindelijk weten wie al dat eten van Samson en Gert gestolen heeft kunnen we het hun gaan vertellen in de stad. Doe jullie unform aan voor het STADSSPEL.

 
This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now