PROGRAMMA 3&4

Liefste leden,

Hopelijk hebben jullie een leuke vakantie gehad en zijn jullie klaar om er weer een fantastisch trimester van te maken. Tijdens de vakantie heeft jullie leiding een berichtje gekregen van Aladdin en Jasmine. Iemand heeft hun magische lamp gestolen. Ze hebben ons gevraagd of wij hen hierbij kunnen helpen. Hopelijk kunnen we de lamp vinden voordat iemand er slechte bedoelingen mee heeft!

Groetjes Joke en Julie

 

09/01: Om aan te tonen dat wij geen uitdaging uit de weg gaan, trekken we voor Aladdin vandaag het bos in, we gaan hier op zoek naar Bambi en haar vrienden om te vragen of zij de dader kennen! Het is vandaag BOSSPEL. Zorg dus dat je kleren aan hebt die vuil mogen worden.

16/01: Vandaag gaan we naar de muzikale vrienden van Jasmine toe namelijk de zangers van Sing zodat zij ons hopelijk kunnen vertellen of ze dader gehoord hebben. Het is vandaag SWINGPALEIS.

 

23/01: We hebben vandaag de opdracht gekregen van Aladdin en Jasmine om de stad in te trekken samen met Nick en Judy van Zootopia. Zij kregen een kaart die zal leiden naar een tip over de dader. Vandaag is het STADSSPEL. Vergeet jullie UNIFORM niet!

 

30/01: Om Jasmine en Aladdin wat op te vrolijken gaan we vandaag samen met Remi van Ratatouille een heerlijke maaltijd voor hen maken. Het is vandaag KOKEN. Breng allemaal 2,50 euro mee.

 

6/02: Na de overheerlijke maaltijd van vorige week moeten we terug in conditie geraken om de dader zo snel mogelijk te kunnen pakken. Hiervoor heeft Aladdin de hulp van zijn vriend Cars gevraagd. Vandaag is het SPORT EN SPEL. Doe zeker sportieve kledij aan.

 

13/02: Om al jullie harde werk te belonen hebben Aladdin en Jasmine voor jullie een verwendagje georganiseerd. Vandaag is het VERWENACTIVITEIT.

 

20/02: Deze week is er jammer genoeg geen activiteit. Aladdin moet even zijn krachten sparen om volgende week terug in actie te komen.

 

27/02: Vandaag trekken we het bos in om onze avontuur-skills te tonen aan Aladdin, Simba, Timon en Pumbaa van de Lion King. Vergeet dus zeker niet kleren aan te doen die vuil mogen worden. Het is vandaag BOSSPEL.

 

06/03:  Vandaag willen Jasmine en Rapunzel onze geweldige kunsttalenten zien, hiervoor krijgen we in ruil een tip over de dader. Komen jullie meehelpen om een prachtig werk te maken? Vandaag is het KNUTSELEN.

 

13/03: Om aan te tonen dat wij geen schrik hebben van mensen trekken we naar de stad samen met Aladdin zodat we net als Bella en het beest veel nieuwe vrienden kunnen maken. Zij kunnen ons misschien zeggen wie de dader is. Vandaag is het STADSSPEL! Vergeet jullie UNIFORM niet aan te trekken.

 

20/03: Om onze algemene kennis aan te tonen aan De kleine zeemeermin Ariel en Jasmine spelen we vandaag een QUIZ.

 

27/03: Net zoals Olaf van Frozen gaan wij altijd voor de overwinning. Daarom gaan we vandaag LADDERCOMPETITIE spelen.

 

03/04: Om dit trimester mooi af te sluiten, kijken we samen naar 1 van de mooiste Disneyfilms. Vandaag kijken we een FILM!

 
This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now