PROGRAMMA 5&6

Liefste 5&6’ers,
Hopelijk hebben jullie genoten van een leuke kerstvakantie en zijn jullie weer helemaal klaar voor een trimester vol leuke activiteiten. Wij kregen deze vakantie een bericht van de makers van Disney dat ze van plan zijn een film te maken met alle Disney prinsessen samen. Maar ze zitten met een groot probleem…. De prinsessen maken ruzie onder elkaar over wie de hoofdrol in de nieuwe film krijgt. Ze zijn allemaal een beetje koppig en Disney heeft aan ons gevraagd of wij kunnen helpen om dit probleem op te lossen. Wij kunnen dit niet alleen dus we hebben jullie hulp nodig! Helpen jullie ons mee een oplossing te vinden?
Kissies Zoé en Paulien xxx

 

9/1 Om de makers van Disney te helpen gaan we eerst samen brainstormen tijdens een LOKALENSPEL.

 

16/1 Na het brainstormen van vorige week testen we al wat spannende actiescènes uit voor de film. Vandaag is het SPORT & SPEL.

 

23/1 Om Disney te kunnen helpen, moeten we natuurlijk wel beschikken over de nodige kennis. Daarom gaan we jullie kennis vandaag testen tijdens een superleuke QUIZ!

 

30/1 Vele Disney prinsessen zoals Brave en Sneeuwwitje zijn graag in het bos. Omdat wij benieuwd zijn wat zij daar allemaal doen, trekken we vandaag naar het bos voor een BOSSPEL. Doe best kleren aan die vuil mogen worden 😉

 

6/2 Om onze Disney kennis nog verder uit te breiden kijken we vandaag een leuke film! We gaan het super gezellig maken tijdens een FILMAVOND!
OPGELET: deze activiteit gaat door VAN 18H30 TOT 21H

 

13/2 Vandaag kijken we of alle Disney prinsessen wel even geschikt zijn voor het stadsleven. We nemen jullie mee naar de stad voor een leuk STADSPEL.

 

20/2 Tijd om even uit te blazen, vandaag is het helaas GEEN ACTIVITEIT. Geniet van jullie Krokusvakantie!

 

27/2 Ondertussen zijn we al echte regisseurs geworden! Tijd voor actie tijdens SPORT & SPEL.

 

6/3 Vandaag koken we een lekker gerechtje om wat te ontspannen. Zo hebben we tijd om de kwaliteiten van de Disney prinsessen even op een rijtje te zetten. Neem allemaal €3 EURO mee want we gaan KOKEN.

 

13/3 Eens kijken of er slechteriken zich in het bos voor ons verstoppen. Dat zullen we te weten komen tijdens een spannend BOSSPEL. Doe kleren aan die vuil mogen worden!

 

20/3 Om een film te maken, is creativiteit een must! Daarom laten we vandaag onze creatieve kant zien en gaan we KNUTSELEN.

 

27/3 Om de set van de film beter te leren kennen, gaan we de locatie verkennen tijdens een DROPPING onder begeleiding van ons (de leiding). Samen puzzelen we aan verschillende wegaanwijzingen 😉

 

3/4 Vandaag leggen we de laatste hand aan ons script en sturen we het naar Disney voor de nieuwe film! Allemaal samen hebben we een oplossing gevonden en dat verdient een pluim. Daarom sluiten we het trimester af met een VERRASSINGSACTIVITEIT. We bezorgen jullie hier nog meer informatie over.

 
This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now