PROGRAMMA JIM

Halloo leukste jimmertjes, hopelijk hebben jullie een hele toffe en gezellige kerstvakantie gehad en veel cadeautjes gekregen en zijn jullie nu klaar voor het nieuwe KSA-trimester. Dit trimester begeven we ons in de wereld van TikTok, iets waar jullie allemaal heel bekend mee zijn hebben we vernomen. Maar helaas heeft de TikTok app een groot probleem, en omdat jullie deze zo goed kennen, hebben jullie de opdracht gekregen om ervoor te zorgen dat deze terug werkt. De app is een paar dagen geleden gecrasht waardoor alle liedjes en muziekjes verdwenen zijn en er geen tiktoks meer kunnen worden gemaakt. Het is nu aan jullie om nieuwe liedjes en muziekjes te maken en natuurlijk de oude weer terugvinden zodat iedereen weer tiktoks kan maken. Zijn jullie bereid om te app terug te herstellen??

 

11/01 Om nieuwe liedjes te maken voor Tiktok moeten jullie natuurlijk zelf goed kunnen zingen… dit gaan we eens testen met swingpaleis.

18/01 We moeten niet enkel de app herstellen, maar de makers van tiktok hebben ook gevraagd om te app een beetje te verbeteren.  We zouden misschien creatieve tiktoks kunnen maken terwijl we iets lekkers aan het koken zijn. Vandaag gaan we koken. Breng dus allemaal 5 euro mee.

25/01 Deze week is het geen activiteit wegens examens van de leiding.

01/02 Vandaag gaan we eens testen hoeveel jullie weten over TikTok, en over andere dingen natuurlijk. We hebben quiz.

08/02 Deze zaterdag gaan we met ons allen bowlen in de Activ. Breng dus allemaal wat centjes mee om te bowlen en iets te drinken.

15/02 Deze week gaan we eens kijken of we misschien nieuwe Tiktok muziekjes kunnen kopen in de winkels in de stad. We spelen een stadsspel.

22/02 Na zoveel op te gsm te zitten om de app te herstellen, moeten we natuurlijk niet vergeten om wat te bewegen. Doe jullie sportkleren aan, want we doen deze avond sport en spel.

29/02 Geen activiteit deze week! 

07/03 Deze week is het back to business. Op de lokalen liggen de gewiste tik toks verborgen. Het is aan jullie om deze te vinden zodat we ze terug online kunnen zetten, daarom is het lokalenspel

14/03 We hebben al een deel van de verloren tiktoks teruggevonden maar nog steeds niet allemaal. We zetten onze speurtocht verder in het bos. Het is bosspel.

21/03 Na al dat zoeken, gaan we een welverdiende relax - en filmavond houden. ( jullie mogen altijd zelf een kussen of dekentje meenemen voor de gezelligheid)

28/03 Vandaag mogen jullie eens lekker komen smullen op onze spaghettidag.

04/04 Om te vieren dat de TikTok-app weer gemaakt is, doen we deze avond een supercool TikTok-feestje. Verkleed jullie allemaal in jullie favoriete TikTok(persoon), houd je klaar om samen met ons de grappigste tiktoks te maken en jullie beste dancemoves boven te halen.

 
This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now