PROGRAMMA JIM

Hey hey liefste Jiimmertjes

Hopelijk hebben jullie genoten van de kerstvakantie. Het is tijd om er terug in te vliegen. Helaas is er voorlopig nog niets veranderd aan de coronaregels, dus zullen we het nog eventjes online moeten doen.

We moeten jullie wel belangrijk nieuws melden!!

We hebben in de kerstvakantie een brief gekregen Gilles, de presentator van de mol…

Dit jaar speelt de mol zich af in Duitsland, niet zo heel ver van huis. Aangezien er nog enkele plaatsjes vrij waren en wij zo een goede speurneuzen zijn had Gilles een belangrijke vraag voor ons. Hij wou weten of we het zagen zitten om met zijn allen mee op zoek te gaan naar de mol 2021. Hier konden wij natuurlijk geen nee op zeggen. Dus zet jullie schrap voor een spetterend spannend kei leuk 2de trimester!!!!

 

30/01: Als voorbereiding op onze reis naar Duitsland, moeten we toch eventjes kennis maken met hun cultuur. Zo zullen we daar niet voor onverwachtse verassingen komen te staan. We gaan deze zaterdag KOKEN.

 

 

13/02: We zijn aangekomen in Duitsland en nu kan het echte spel beginnen. We moeten onze aandacht er goed bij houden en alles observeren. We gaan heel de reis lang als speurders te werk. Vanavond is het dus tijd voor het ultieme speurdersspel, namelijk CLUEDO!

 

20/02: Krokusvakantie

 

27/02: Na al enkele weken in het spel te zitten zouden we al heel wat dingen moeten hebben opgemerkt. Hier en daar zijn we de sabotage van de mol op het spoor. We moeten de kennis die we tot nu toe verworven hebben gebruiken om de vragenlijst in te vullen, enkel zo kunnen we de eliminatie overleven!! Deze week worden we allemaal getest tijdens een QUIZ

 

 

13/03: De mol begint stillaan op zijn einde te lopen. We zijn nog maar met enkelen over. De meesten zijn al afgevallen. Vandaag spelen we het ultieme finale spel. De mol zal tijdens het laatste spel nog steeds proberen te misleiden… Maar wij laten ons niet doen. We spelen BINNEN DE MINUUT. Dit is onze laatste kans om de mol te ontmaskeren, houd jullie aandacht er dus goed bij.

 

 

27/03: De mol is ontmaskerd, we zijn weer allemaal thuis. Na een week rust is iedereen wat bekomen. Het grootste deel van de groep weet nog steeds niet wie de mol is, enkel de finalisten. Vanavond is het dus tijd om aan hen bekend te maken wie de grote saboteur van dit seizoen was. Dit doen we zoals elk jaar tijdens een diner waar de leukste fragmenten nog eens bovengehaald worden en we samen de finale bekijken. Het is FILMAVOND

 

 
This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now