PROGRAMMA SIM

Liefste en leukste simmertjes, na lang wachten op ons zijn we eindelijk terug voor een kort maar krachtig 2 semester.
Hopelijk hebben jullie een leuke vakantie gehad en wensen wij jullie ook nog een leuk 2020 toe.
2de semester betekent bij ons ook 2de seizoen van casa de papel. Net zoals vorige keer gaan we verder als de overvallers van casa de papel. Iemand van onze leiding is gegeizeld en jullie moeten achterhalen wie dat is.

 

 

Wij gaan er iets kei leuk van maken en hopelijk zien we jullie massaal terug op de activiteiten! Tot dan xxxx

Kusjes Siby, Paula, Emma

 

15/02:
Eindelijk zijn we klaar met onze examens en kunnen we ons weer helemaal focussen op jullie. Vandaag doen we uitzonderlijk een namiddag activiteit. Jullie worden verwacht van 13:30u tot 16:30 op de lokalen. We gaan naar het pliniuspark voor een SPORT&SPEL activiteit. Doe allemaal jullie sportieve kledij aan.

 

22/02:
Vandaag gaan we heel luid zingen op ons SWINGPALEIS zodat ze vanzelf terug komen.

 

29/02:
Dit weekend is de leiding op leidingsweekend om jullie fantastisch zomer kamp voor te bereiden. Jullie mogen dus een weekje uitrusten, want vandaag is het GEEN ACTIVITEIT.

 

7/03:
We hebben een goude tip gekregen van de overvallers, jullie worden verwacht in de STAD in UNIFORM voor een spannend spel.

 

14/03:

Om onze gevangenen te kunnen redden zonder zelf ontvoerd te worden moeten we onze hersenen trainen en dit doen we in een QUIZ.
 

21/03:

JOEPIE, we weten eindelijk wie ontvoerd is!!! Tijd voor een beloning, vandaag gaan we ons laten verwennen op een ETENTJE

 

 
This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now